Auszeit Massagestudio

Geopend tot 20.30

massagesalons - Auszeit Massagestudio - kaartoverzicht

Auszeit Massagestudio


Auszeit Massagestudio Veghel
Auszeit betekent letterlijk ‘buiten de (klok)tijd’. We leven in een tijd waarin lichamelijk en geestelijk veel van ons gevraagd wordt. Stress, spanning, gejaagdheid, vermoeidheid, lusteloosheid en pijn, zijn daarvan de gevolgen waar we allemaal weleens last van hebben. Het is noodzakelijk regelmatig te ontspannen. Een van oudste methoden daarvoor is massage. Auszeit Massagestudio gunt u uw eigen tijd voor ontspanning en lichamelijk herstel.
Lichaam en geest komen bij elkaar.
Door massage krijg je de gelegenheid om tot rust te komen en om het hoofd leeg te maken. Het is heerlijk om even niets te moeten maar genieten van rustgevende warme olie onder het genot van een zacht muziekje.
Massage is een aanraking en aanraken is een basisbehoefte, net zo nodig als eten, water, warmte, kleding, liefde, veiligheid en onderdak. Het is heel makkelijk om ons voor te stellen hoe aanraking invloed heeft op ons dagelijks leven. De aanraking met warme olie is een weldaad op de huid en brengt lichaam en geest in harmonie, balans, geeft geborgenheid en gezondheid.
Een massage kan ook bevrijdend zijn. Een massage is heel goed tegen slechte humeur. Het geeft een beter immuunsysteem. Een steuntje in de rug als je het emotioneel moeilijk hebt. Een verbeterde nachtrust en minder hoofdpijn. Daarom hebben mensen met fybromyalgie zo veel baad aan massage. Het mindert pijn bij allerlei ongemakken, verminderd hoofdpijn en migraine, omdat gezicht, hoofd, nek en schouders gemasseerd worden. Massage geeft lichaamsbewustzijn, omdat ik uit eigen intuïtie masseer. Massage geeft zelfvertrouwen en geeft je nieuwe inzichten. Het geeft een goede relatie met jezelf, met je omgeving.
Massage waar de klant centraal staat
Auszeit Massagestudio is een deskundige praktijk waar de klant, preventie, ontspanning en de therapeutische behandeling van klachten centraal staan. Ik maak tijd en heb alle aandacht voor u.

Services

  • Holistische massage
  • behandeling op afspraak
  • Ontspanningsbehandelingen

Openingstijden

Open
Sluit om 20.30
maandag18.00 - 20.30
dinsdag9.00 - 20.30
woensdag9.00 - 20.30
donderdag9.00 - 20.30
vrijdag9.00 - 20.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Auszeit Massagestudio
Laarpark 30
5467 HL Veghel

+31 (0)413 852186
info@auszeit-massagestudio.nl

KvK

Nummer
62955039

Status
Actief

Deel deze pagina

Auszeit+Massagestudio img