Sportmassage Tendo

Gesloten (ma 08.00 - 22.00)

Toon openingstijden

massagesalons - Sportmassage Tendo - kaartoverzicht

Sportmassage Tendo

Afhankelijk van de klacht zal er een behandelplan opgesteld worden en zullen we samen gaan kijken welke vorm van massage het beste bij u past.
Een massage is een geweldige manier om je lichaam en geest even volledig te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en drukte. Een massage heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.

Sportmassage

Een definitie van sportmassage is:
" Het toepassen van een complex van handgrepen op een ontbloot en ontspannen lichaamsdeel van een gezonde sportbeoefenaar, met het doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van de sport weg te nemen of deze zo min mogelijk te doen voelen. "

Sportmassage zorgt ervoor dat vermoeidheidsverschijnselen, die het direct gevolg zijn van lichamelijke inspanning (sport, werk, stress), verminderen en brengt de soepelheid in de spieren terug. De afvalstoffen die zich in de spieren hebben opgehoopt veroorzaken pijn of kramp. Door de spieren intensief te masseren, wordt de stofwisseling positief beïnvloed en herstellen de spieren sneller en draagt het bij tot een meer effectieve en een betere (sport)-prestatie.

Wanneer sportmassage?
Sportmassage is bedoeld ter ondersteuning van het lichaam voor, tijdens en na een prestatie. En of die prestatie nu geleverd wordt tijdens het sporten of gedurende dagelijkse bezigheden maakt voor het effect op het lichaam in wezen niet uit.

Training en het leveren van sportieve prestaties zijn een constante belasting voor het lichaam. Massage kan in dergelijke gevallen het herstelproces versnellen en ondersteunen. Je één keer laten masseren kan heel prettig zijn, maar heeft slechts een zeer beperkt effect. Afhankelijk van je mogelijkheden is het aan te raden om je minimaal één keer per twee weken te laten masseren. Naarmate de trainingen/wedstrijden frequenter worden zal de noodzaak tot massage toenemen, omdat het lichaam minder tijd gegund wordt om te herstellen. Sportmassage kan in dergelijke gevallen het herstelproces versnellen en ondersteunen.

Verder kan sportmassage helpen het lichaam in conditie te houden tijdens perioden met minder beweging dan normaal. Te denken valt aan een trainingsstop of vakantie.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 22.00
dinsdag8.00 - 22.00
woensdag8.00 - 22.00
donderdag8.00 - 22.00
vrijdag8.00 - 16.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De massage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sportmassage Tendo
Houtvesterwei 14
5551PD Valkenswaard

+31 (0)6 38963908

Deel deze pagina

Sportmassage+Tendo img