Profiel

3
Marc Siekman
Man / 53 jaar oud
Almere, Flevoland

Massagetherapeut
Massagepraktijk Almere

Achtergrond

Zelf bewegen en mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen is een belangrijk thema in mijn leven. Mensen in beweging brengen doe ik door mensen echt en eerlijk op elk niveau (aan) te raken.

De manier waarop ik masseren benaderd komt voort uit mijn tweede grote passie, het beoefenen van en het lesgeven in taiji (tai Chi). Concentratie, coördinatie, vloeiende bewegingen, intentie en ademhaling zijn de basisprincipes van Taiji. Dezelfde principes die ik ook in mijn massages toepas.

Het contact maken met het lichaam van een ander heeft heel veel verschillende effecten en kan veel losmaken. Daarom streef ik ernaar om elke massage geheel af te stemmen op de individuele wensen en behoeftes van mijn cliënten.Bij elke massage die ik geef of ontvang leer ik telkens weer veel over mijn cliënt en over mijzelf.

Het vinden en houden van een goede lichamelijke, geestelijke en emotioneel balans is voor ieder een grote uitdaging. Lekker in je vel zitten is niet zomaar vanzelfsprekend en zeker niet altijd eenvoudig. Een massage kan daar echter een belangrijke bijdragen aan leveren.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten en je te laten ervaren wat een massage voor je kan betekenen.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
Massagepraktijk Almere, Almere
Massagetherapeut
31 October, 2016
-

Opleiding(en)

Opleiding of diploma
Onderwijsinstelling
Locatie
Behaald / voltooid in (jaartal)
Vitaliteitsmasseur
Sonnevelt Opleidingen B.V.
Zaltbommel
2016

Prestige

Huidig niveau
3

Voortgang tot volgend niveau
2 / 25