Blessurepreventie Deventer.nl

Blessurepreventie Deventer.nl

Welkom op de site van Blessurepreventie Deventer.nl, voor méér dan Sportmassage.
Ik ben Manon Wagenmans, aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Met licenties voor sportmasseur, examinator/assessor en docent bij OSNO.nl.

Bij blessurepreventie draait het om de balans tussen belasting en belastbaarheid. Zowel lichamelijk als geestelijk. Sporten, bewegen, gezonde voeding en ontspanning is goed voor ons. Een verstoring ontstaat snel en kán leiden tot een blessure. Ik wil jou, recreatieve sporter, wedstrijdsporter, topsporter en ook niet-sporter graag helpen bij het handhaven van deze balans. Bij het voorkómen van blessures of je van (rest)klachten afhelpen bij een actuele blessure of eentje uit het verleden.

Blessurepreventief onderzoek, sportmassage en overige soorten massages, preventieve of medicinale tapings, orthomoleculair (sport)voedingsadvies, oefeningen. Veel is mogelijk. Zie op deze site voor meer informatie, contact en de wijze waarop ik werk! In mijn ruime praktijk aan de Tesschenmacherstraat in Deventer wil ik je helpen om samen de belasting en belastbaarheid van jouw lijf weer in balans te krijgen!

Aantrekkelijke kortingen voor veel (top)sporters. Ook kan je me vragen voor sport-evenementen of teambegeleiding.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De massage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Blessurepreventie Deventer.nl
E. Tesschenmacherstraat 53
7415CS Deventer

+31 (0)6 23044480

Deel deze pagina

Blessurepreventie+Deventer.nl img