Bodycare SportmassageGesloten (ma 19.00 - 21.00)

Toon openingstijden

massagesalons - Bodycare Sportmassage - kaartoverzicht

Bodycare Sportmassage

Massage is al zo oud als de mensheid.
Door aanraken maken we oxytocine aan, een hormoon dat belangrijke lichaamsfuncties beïnvloedt. Het maakt ons ontvankelijker, opener, vriendelijker, socialer en minder agressief. Dit hebben we nodig om ziektes te voorkomen en om te kunnen genieten van het leven.

Een massage kan helpen:

* bij klachten,
* als voorbereiding op een wedstrijd,
* ter bevordering van het herstel na een inspanning,
* ter ontspanning.

Het is mogelijk om tijdens de massage naar rustige muziek te luisteren indien u dat zelf aangeeft.

ijn naam is Patricia Grasman, ben 45 jaar en al een aantal jaren actief als NGS-gediplomeerd sportmasseur (licentienr. 447680).

Ik heb in 2006 het NGS-diploma sportmassage gehaald en omdat ik uit het masseren zoveel voldoening haalde, ben ik doorgegaan met gecertificeerde opleidingen Stoelmassage, Hot- en Coldstone sportmassage, Easy Taping, Shiatsu, Triggerpoint-therapie en Blessurepreventie.

Ik verwijs u voor meer informatie naar de desbetreffende hoofdstukken op deze website. Ik heb voor alles ook een erkend certificaat dan wel diploma gehaald.
Jaarlijks herhaal ik ook de EHBO-cursus Reanimatie. Zo denk ik een goede basis te hebben om mensen goed te kunnen behandelen en vanuit verschillende gezichtspunten een probleem te kunnen benaderen.

Een gediplomeerd sportmasseur heeft net als bijvoorbeeld een fysiotherapeut, uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van Fysiologie (hoe werkt het menselijk lichaam), Anatomie (hoe werken skelet en spieren samen), EHBSO (eerste hulp bij sport-ongevallen en reanimatie-training) en natuurlijk uitgebreide kennis op het gebied van Massage (handgrepen en massagetechnieken).
Een sportmasseur behandelt dus niet alleen stijve spieren maar is ook getraind in het aanbrengen van bijvoorbeeld drukverbanden en het aanleggen van ondersteunende tape-constructies, alsmede in het herkennen van blessures.

Echter, de behandeling en begeleiding van blessures aan het bewegingsapparaat horen niet thuis bij de sportmasseur! Wij zullen u hiervoor dus altijd doorverwijzen naar een medicus of paramedicus. Ook kunnen wij u niet helpen bij aandoeningen aan het skelet zoals slijtage aan gewrichten of verschoven ruggenwervels.

Services

  • Alleen op afspraak
  • gratis intake 20 minuten

Openingstijden

Gesloten
Opent wo 28 jul om 9.00
maandag19.00 - 21.00
dinsdagGesloten
woensdag9.00 - 21.00
donderdagGesloten
vrijdag13.30 - 21.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De massage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bodycare Sportmassage
Plantage 174
1943LR Beverwijk

+31 (0)6 29560351

Links

Website
-

Deel deze pagina

Bodycare+Sportmassage img